Dienstenwijzer

Op grond van de Wet financiële dienstverlening zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Registratie bij de Autoriteit financiële Markten:

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer:

12016320


Aard van dienstverlening:

Met de vergunning die wij hebben mogen wij adviseren en bemiddelen in:

  • Consumptief krediet
  • Hypothecair krediet
  • Levensverzekeringen
  • Beleggingsobjecten
  • Betaalrekeningen
  • Spaarrekeningen
  • Electronisch geld
  • financiële instrumenten


Heeft u een klacht?

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden, dan vragen wij u dit ons te laten weten. Wij zullen dan ons best doen om u alsnog tevreden te stellen. Na ontvangst van uw klacht zullen wij spoedig contact met u opnemen. Alle klachten worden door de directie behandeld.

Vindt u dat wij niet naar tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met de volgende onafhankelijke klachteninstantie:

Klachteninstituut financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel: 070-3338960
Fax: 070-3338969 
E-mail: consumenten@kifid.nl
Site: http://www.kifid.nl/


Adviesvrij

Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen, banken en/of hypotheekverstrekkers.


Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.


Selectie van aanbieders

Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.


Wijze waarop wij beloond worden

In beginsel zal onze dienstverlening plaatsvinden op uurbasis. In sommige gevallen ontvangen wij provisie van banken en/of verzekeraars. In deze gevallen zal ons uurtarief in mindering worden gebracht op de door ons ontvangen provisie. Indien wij van geldverstrekkers en/of verzekeraars meer provisie ontvangen dan u moet betalen aan adviesvergoeding betalen wij het verschil terug. Wij zullen dit vooraf met u communiceren.

Print deze paginaLinksDienstenwijzerDienstverleningsdocumentDisclaimerPrivacyContactSitemap