Financiële Planning

Finvisie adviseert en bemiddelt voor u bij het maken van een weloverwogen financieel plan en/of financiële beslissing in de verschillende stadia van uw leven, van het kopen van een woning tot het verkopen of overdragen van uw onderneming. Financieel planners van Finvisie zijn thuis in deze moeilijke materie en stellen u in de gelegenheid optimaal te profiteren van hun kennis en deskundigheid over verschillende vakgebieden.

Het maken van een financieel plan kost tijd. Kennismaken met de klant, goed luisteren naar de behoeften en wensen en goed communiceren vraagt tijd en aandacht.

Maar de financieel planners van Finvisie gaan nog een stap verder, zij kruipen in de huid van hun klanten. Wij proberen antwoord te krijgen op vragen als: hoe leeft de klant, wat doet hij of zij het liefst, waar liggen zijn of haar passies?

Onze financieel planners adviseren pas nadat er goed is geluisterd naar de klant en er bepaald is waar hij of zij zich het best bij voelt. Dat is wat onze dienstverlening zo veel beter maakt dan die van andere dienstverleners.

Bij het analyseren van uw financiële situatie en het maken van een financieel plan werken onze financieel planners volgens een vast stappenplan:


Werkwijze

  • Stap 1: Analyse huidige financiële situatie en risicoanalyse
  • Stap 2: Bepalen van passies, behoeften, financiële wensen en doelstellingen
  • Stap 3: Inventarisatie reeds opgebouwde vermogens, aanspraken, voorzieningen
  • Stap 4: Inschatting van haalbaarheid doelstellingen
  • Stap 5: Presentatie financieel plan
  • Stap 6: Implementatie financieel plan

Print deze paginaLinksDienstenwijzerDienstverleningsdocumentDisclaimerPrivacyContactSitemap