Financieel Advies en Planning voor Hypotheken met Verzekeringen maar ook uw Pensioen en voor Ondernemers

Hypotheek

Finvisie adviseert en bemiddelt voor u bij het maken van een weloverwogen financieel plan en/of financiële beslissing in de verschillende stadia van uw leven, van het kopen van een woning tot het verkopen of overdragen van uw onderneming. Financieel planners van Finvisie zijn thuis in deze moeilijke materie en stellen u in de gelegenheid optimaal te profiteren van hun kennis en deskundigheid over verschillende vakgebieden.

Hypotheek

Het financiëren van een woning is maatwerk. Een hypotheek moet voldoen aan uw eigen wensen en behoeften. Financieel planners van Finvisie helpen u bij het maken van een juiste keuze. Past een spaarhypotheek bij u of juist een aflossingsvrije hypotheek? Moet u de rente voor een periode van 10 jaar vastzetten of is het in uw situatie wenselijk om juist voor een korte rentevaste periode te kiezen? Onze hoogopgeleide medewerkers zijn thuis in de materie van hypotheken en kunnen u helpen bij deze vragen.


Lening & Rente


Aflossing


Bent u reeds in het bezit van meerdere hypotheekoffertes en hoort u graag welke offerte nou echt het best bij u past? Dan zijn wij graag bereid om u te voorzien van een second opinion.

Print deze paginaLinksDienstenwijzerDienstverleningsdocumentDisclaimerPrivacyContactSitemap