Directeur DGA

Het streven naar onafhankelijkheid en het nemen van eigen beslissingen zijn voor de meeste startende ondernemers de redenen om zich te vestigen als zelfstandig ondernemer. Als startende ondernemer komt er een hoop op je af, maar hoe ga je hier op een efficiënte manier mee om?

Directeur/DGA

Als directeur grootaandeelhouder (DGA) heeft u meerdere inkomens- en vermogensposities. U heeft naast uw financiële positie als privépersoon ook een vennootschappelijke financiële positie. Deze posities zijn vaak nauw met elkaar verweven. Daarnaast heeft u soms samen met (één van) uw vennootschappen een financiële positie. Deze combinatie en verwevenheid (denkt u bijvoorbeeld eens aan uw rekening- courant of uw pensioenopbouw in eigen beheer) vraagt speciale aandacht van een financieel specialist.


De financieel planners van Finvisie besteden bijzondere aandacht aan de financiële posities en financiële relaties van u als directeur/DGA en uw vennootschap(pen.) Zowel fiscale als financiële begeleiding door een goede fiscalist is eerder een must dan een keuze. Men zegt wel eens dat een DGA behoefte heeft aan een persoonlijk financieel directeur. De financieel planners van Finvisie voorzien graag in die behoefte.


Print deze paginaLinksDienstenwijzerDienstverleningsdocumentDisclaimerPrivacyContactSitemap