Startende Ondernemer

Het streven naar onafhankelijkheid en het nemen van eigen beslissingen zijn voor de meeste startende ondernemers de redenen om zich te vestigen als zelfstandig ondernemer. Als startende ondernemer komt er een hoop op je af, maar hoe ga je hier op een efficiënte manier mee om?

Startende ondernemer

Als startende ondernemer komt er een hoop op je af: het verzinnen van een bedrijfsnaam, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het regelen van de financiën, het regelen van de benodigde verzekeringen, het aanmelden bij de fiscus en het laten maken van een website en een eigen huisstijl.


Financieel planners van Finvisie staan u graag terzijde bij het doorlopen van alle stappen zodat u zich kunt richten op datgene wat u graag doet en waarvoor u gekozen heeft: ondernemen.

De financieel planners van Finvisie besteden bijzondere aandacht aan de financiële posities en financiële relaties van u als directeur/DGA en uw vennootschap(pen.) Zowel fiscale als financiële begeleiding door een goede fiscalist is eerder een must dan een keuze. Men zegt wel eens dat een DGA behoefte heeft aan een persoonlijk financieel directeur. De financieel planners van Finvisie voorzien graag in die behoefte.


Print deze paginaLinksDienstenwijzerDienstverleningsdocumentDisclaimerPrivacyContactSitemap