Over ons

Finvisie is een landelijke organisatie en werkt uitsluitend met financieel planners. Finvisie onderscheidt zich door haar gekwalificeerde en ervaren personeel, de garantie 'afspraak is afspraak' en is 7 dagen per week bereikbaar.

Wie zijn wij:

Finvisie staat voor kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service. We staan garant voor een uitstekende begeleiding uitgevoerd door een team van deskundige en gemotiveerde medewerkers. Als onafhankelijk financieel planner hebben we een advies- en bemiddelingsrol bij het tot stand komen van financiële transacties tussen onze clienten, geldverstrekkers, verzekeraars en overige derden.

Het hoofdkantoor van Finvisie is gevestigd in Lelystad, de hoofdstad van de jonge en groeiende provincie Flevoland.


Onze visie:

De klant staat centraal, daar draait het om! De grote vraag is echter vaak wie de klant eigenlijk is en wat hij of zij wil.

Hoe denkt onze klant over zijn of haar geldzaken en financiële toekomst en wat zijn de behoeften en wensen op korte en lange termijn? Wilt u eerder met pensioen? Heeft u de wens om eens vrijstaand te wonen of wilt u wellicht die ene droomreis maken op 55-jarige leeftijd?

Iedere klant is uniek en vereist een geheel persoonlijke aanpak. Wij zien hierin dan ook onze grootste uitdaging, om samen met u te kijken naar de mogelijkheden, wensen en behoeften van u als klant en daarbij steeds aan uw verwachting te voldoen of zelfs te overtreffen!


Wetgeving

Finvisie is in het bezit van een AFM-vergunning onder nummer 12016320 en is aangesloten bij Kifid (Klachteninstituut financiële Dienstverlening).


Klachtenprocedure

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden, dan vragen wij u dit ons te laten weten. Wij zullen dan ons best doen om u alsnog tevreden te stellen. Na ontvangst van uw klacht zullen wij spoedig contact met u opnemen. Alle klachten worden door de directie behandeld.

Vindt u dat wij niet naar tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met de volgende onafhankelijke klachteninstantie:

Klachteninstituut financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel: 070-3338960
Fax: 070-3338969 
E-mail: consumenten@kifid.nl
Site: http://www.kifid.nl/

Print deze paginaLinksDienstenwijzerDienstverleningsdocumentDisclaimerPrivacyContactSitemap