Sparen en Beleggen

Finvisie  adviseert en bemiddelt bij het tot stand komen van een passende vorm van vermogensopbouw voor particulieren en ondernemers. Bekende vormen van vermogensopbouw zijn sparen en beleggen.

Vermogensadvisering

Bent u een ‘defensief’ ingesteld persoon dan is het verstandig om uw geld op een spaarrekening te zetten of te kiezen voor bijvoorbeeld garantieproducten. Bent u daarentegen bereid meer risico te nemen en kunt u een tijdelijke neergang in uw vermogen dragen, dan is belegggen een optie voor u. Indien u een zelfstandige belegger bent dan kunnen beleggingsadviseurs van Finvisie u voorzien van de juiste adviezen en aanwijzingen.


Zelfstandig beleggen

U leest dagelijks het financieel dagblad en bent geïnteresseerd in de nationale en internationale beurzen. U heeft een duidelijke visie en heeft gevoel voor het handelen in aandelen,opties,obligaties en beleggingsfondsen. U wilt dan ook helemaal zelfstandig beleggen via internet en telefoon. En omdat u het zélf doet, scheelt het u ook in de kosten. Internet beleggingsbanken bieden u de juiste informatie en diensten om zelf te beleggen tegen aantrekkelijke tarieven. De beleggingsadviseurs van Finvisie helpen u graag op weg naar het vinden van een passende en professionele beleggingsbank waar u tegen uiterst scherpe tarieven u eigen orders kunt plaatsen.


Vermogensbeheer

Klanten die het beheren van hun vermogen wensen uit te besteden kunnen we samen met onze partner het Noord- Nederlands Effectenkantoor van dienst zijn. Het Noord-Nederlands effectenkantoor is een vermogensbeheerder voor mensen met een vermogen tussen de € 5000 en € 250.000. Vermogensbeheerders van het Noord-Nederlands Effectenkantoor zijn echte specialisten en beschikken over jaren ervaring in de internationale wereld van vermogensbeheer.


Print deze paginaLinksDienstenwijzerDienstverleningsdocumentDisclaimerPrivacyContactSitemap