Financieel Advies en Planning voor Hypotheken met Verzekeringen maar ook uw Pensioen en voor Ondernemers

Verzekering

Het leven zit vol gevaren en risico’s en daar denken we het liefst maar niet al te veel over na. Toch is het goed eens stil te staan bij verschillende risico’s in het dagelijks leven: (vroegtijdig) overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Indien u met deze zaken wordt geconfronteerd, is het wel zo prettig om te weten dat het voor u of voor uw nabestaanden geen al te grote financiële gevolgen heeft.

Levensverzekering

Een levensverzekering keert een bedrag uit op een vaste einddatum (bij leven) of eerder bij vroegtijdig overlijden. Een levensverzekering kunt u gebruiken als een appeltje voor de dorst of als u uw nabestaanden in geval van vroegtijdig overlijden verzorgd achter wilt laten.


Overlijdensrisicoverzekering

Wanneer één van beide partners komt te overlijden, kan er sprake zijn van het wegvallen van een inkomen. Het financiële gat dat hierdoor ontstaat, dicht u met een overlijdensrisicoverzekering. Zo voorkomt u dat de achterblijvende partner in financiële problemen komt.


Woonlasten verzekering

Met een woonlastengarantie verzekert u uzelf en uw partner tegen de financiële achteruitgang in het geval u bijvoorbeeld onverwachts langdurig ziek, arbeidsongeschikt of werkloos wordt.


Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering bent u verzekerd van een volledige uitvaartverzorging (in natura of in geld).


Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met een arbeidsongeschiktheidverzekering bent u verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid.


Print deze paginaLinksDienstenwijzerDienstverleningsdocumentDisclaimerPrivacyContactSitemap